Colors perfectes estudiats per interioristes experts

Les col·leccions de colors i les seves combinacions per a decorar interiors estan pensades per professionals que estudien i marquen les tendències més actuals en disseny. Sempre encertaràs!

Terres sintètics resistents a la humitat

Amb la tecnologia AQUASAFE de PERGO aplicada als laminats, el terra està més protegit que mai contra l'aigua. La protecció abasta fins i tot les vores, aconseguint que l'aigua i la brutícia no s'introdueixin al paviment. A més, les imitacions de fusta són espectaculars.

Un toc de distinció a les parets de la teva llar

La varietat més gran a la província de Lleida. Amb cada disseny aconsegueixes un ambient únic, personalitzat i especial. 

Chalk Paint

Ja són (o ja som) molts els qui hem quedat molt satisfets de l'encant de pintar mobles i objectes decoratius amb Chalk Paint. La tenim en esprai i en envàs, en uns colors molt combinables i encisadors.

Cornises Decoratives

Nous models que desafien els límits del disseny convencional, amb creacions especials de dissenyadors reconeguts a nivell internacional i moltes noves idees mai vistes

Servei tècnic especialitzat

Disposem de servei tècnic per a prescriure QUIN és el millor procès en cada tasca de pintura industrial o decorativa. Davant del dubte, podeu confiar en el nostre equip.

Estris per a pintar

Les millors pintures mereixen estris d'aplicació que aprofitin totes les seves prestacions. Et recomanarem la solució adequada per a cada pintura, i consells per a la seva conservació.

Busques pintor?

Si necessites un pintor, et garantim que trobarem el professional que resoldrà cada tasca amb el nivell de qualitat que li demanis. Els nostres clients professionals assisteixen regularment a cursos d'homologació.

AMB QUÉ ES PINTEN LES INSTAL·LACIONS ALIMENTÀRIES, INDÚSTRIA CÀRNICA, CÀMERES FRIGORÍFIQUES, ETC.?

 

 

 

LES PINTURES ALIMENTÀRIES CADA DIA S'EXIGEIXEN MÉS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA I REQUEREIXEN MÉS ESPECIALITZACIÓ

ELS PROCESSOS PER PINTAT DE SUPERFÍCIES AMB CONTACTE AMB ALIMENTS CADA COP SÓN MÉS ESPECÍFICS, I LES CERTIFICACIONS MÉS ESTRICTES.

Per això tenim diferents solucions que responen a qualsevol certificació que us demanin a l'inspecció tècnica d'instal·lacions alimentàries, tant en indústria com en obradors, càmeres frigorífiques, terres i sostres de llocs on es processen aliments, etc.

Som especialistes i el nostre servei tècnic us recomanarà el procès exacte i ben detallat per a complir amb la normativa i protegir la qualitat dels aliments i a les persones a qui van destinats. 

Truqueu-nos a qualsevol de les nostres botigues i us informarem, i si s'escau, vindrem a les vostres instal·lacions a fer la recomanació en funció del que la normativa us exigeixi.

MÉS INFORMACIÓ FENT CLICK AQUÍ: PINTURA ALIMENTÀRIA/SANITÀRIA.

També podeu trucar o visitar-nos:

ON SOM, HORARIS i INFORMACIÓ DE CONTACTE

 

 

JSN Mobilize comes with both Free and PRO Editions. The FREE edition is included in sample data installation package with function limitation. You only can create 1 mobile template with limited displaying area.

Please click on buttons below to see how JSN Mobilize present a website on mobile devices:

Smart phones      Tablet

JSN Mobilize helps your website to achieve a better browsing experience by creating an elaborated mobile version for the site. This revolutionary extension guarantees to include a bunch of sophisticated features and enhancement while require minimum technical knowledge from users.

 

Multi-device Support

 

Not only smartphones are supported by JSN Mobilize, the recent innovation – tablets are also covered. Tablet usually has bigger screen and can receive more displaying area than phone. With JSN Mobilize you will have the separate layouts for phone and tablet which surely deliver the better device coverage for website’s mobile version.

 


 

Multi-OS Support

 

JSN Mobilize delivers the future-ready and mobile-friendly experience to your Joomla website by initiatively supporting multiple operation systems. In short explanation, your website should work and be viewed effortlessly on every screen solution horizontally and vertically. Your website will look awesome automatically on these operation systems (OS) below:

  • iOS (6.x and below, 7.x)
  • Android (2.2 - 2.3, 4.x)
  • Windows Mobile (6.x and below, 7.x, 8.x)
  • BlackBerry (5.x and below, 6x - 7x, 10x)
  • Others...

 


 

Load Speed Enhancement

 

Get the most out of JSN Mobilize with the Advanced Image Optimization based on two options including “For the best performance” or “For the best image quality”. Additionally, the CSS/JS minify mechanism allows to compress all files into one single package. By that way, your site load will quickly enough in a limited-bandwidth environment at least 170%. Below is the speed test by akamai.

Please click on buttons below to check the detailed information about PRO Edition's features of JSN Mobilize:

See Demo Buy Now

NOVETAT EN LA PINTURA MÉS NETEJABLE

SIDERAL RESISTO

A més de poder comprar SIDERAL RESISTO en qualsevol color, des del Novembre de 2017 hem presentat l'envàs de 1 lt. a les mides ja existents de 4 i 10 lt. Un altre avantatge més de la pintura més espectacular.

 
 
Go to top
Template by JoomlaShine