Colors perfectes estudiats per interioristes experts

Les col·leccions de colors i les seves combinacions per a decorar interiors estan pensades per professionals que estudien i marquen les tendències més actuals en disseny. Sempre encertaràs!

Terres sintètics resistents a la humitat

Amb la tecnologia AQUASAFE de PERGO aplicada als laminats, el terra està més protegit que mai contra l'aigua. La protecció abasta fins i tot les vores, aconseguint que l'aigua i la brutícia no s'introdueixin al paviment. A més, les imitacions de fusta són espectaculars.

Un toc de distinció a les parets de la teva llar

La varietat més gran a la província de Lleida. Amb cada disseny aconsegueixes un ambient únic, personalitzat i especial. 

Chalk Paint

Ja són (o ja som) molts els qui hem quedat molt satisfets de l'encant de pintar mobles i objectes decoratius amb Chalk Paint. La tenim en esprai i en envàs, en uns colors molt combinables i encisadors.

Cornises Decoratives

Nous models que desafien els límits del disseny convencional, amb creacions especials de dissenyadors reconeguts a nivell internacional i moltes noves idees mai vistes

Servei tècnic especialitzat

Disposem de servei tècnic per a prescriure QUIN és el millor procès en cada tasca de pintura industrial o decorativa. Davant del dubte, podeu confiar en el nostre equip.

Estris per a pintar

Les millors pintures mereixen estris d'aplicació que aprofitin totes les seves prestacions. Et recomanarem la solució adequada per a cada pintura, i consells per a la seva conservació.

Busques pintor?

Si necessites un pintor, et garantim que trobarem el professional que resoldrà cada tasca amb el nivell de qualitat que li demanis. Els nostres clients professionals assisteixen regularment a cursos d'homologació.

AMB QUÉ ES PINTEN LES INSTAL·LACIONS ALIMENTÀRIES, INDÚSTRIA CÀRNICA, CÀMERES FRIGORÍFIQUES, ETC.?

 

 

 

LES PINTURES ALIMENTÀRIES CADA DIA S'EXIGEIXEN MÉS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA I REQUEREIXEN MÉS ESPECIALITZACIÓ

ELS PROCESSOS PER PINTAT DE SUPERFÍCIES AMB CONTACTE AMB ALIMENTS CADA COP SÓN MÉS ESPECÍFICS, I LES CERTIFICACIONS MÉS ESTRICTES.

Per això tenim diferents solucions que responen a qualsevol certificació que us demanin a l'inspecció tècnica d'instal·lacions alimentàries, tant en indústria com en obradors, càmeres frigorífiques, terres i sostres de llocs on es processen aliments, etc.

Som especialistes i el nostre servei tècnic us recomanarà el procès exacte i ben detallat per a complir amb la normativa i protegir la qualitat dels aliments i a les persones a qui van destinats. 

Truqueu-nos a qualsevol de les nostres botigues i us informarem, i si s'escau, vindrem a les vostres instal·lacions a fer la recomanació en funció del que la normativa us exigeixi.

MÉS INFORMACIÓ FENT CLICK AQUÍ: PINTURA ALIMENTÀRIA/SANITÀRIA.

També podeu trucar o visitar-nos:

ON SOM, HORARIS i INFORMACIÓ DE CONTACTE

 

 

Here should be the presentation of JSN ImageShow,
but it is not installed on your website.

Free Download Now

The image gallery you see on this website is the Free Edition of another cool product JSN ImageShow from JoomlaShine. Please click on the below button to check the PRO Edition of this extension.

See Demo     Buy Now

This product is shipped with component, module and content plugin, so you can place it anywhere on every website.

On this page you can see how JSN ImageShow is presented as module on top and as plugin in article content. With it, you get smooth experience and consistent performance in all browsers. The JSN ImageShow also support mobile devices normally with JS/HTML version switched automatically when you visit the website.

Currently, JSN ImageShow comes with 6 themes: Theme Classic, Theme Slider, Theme Grid, Theme Carousel, Theme Strip and Theme Flow. More themes will be released in the future.

JSN ImageShow with Theme Classic

JSN ImageShow with Theme Slider

JSN ImageShow with Theme Grid

JSN ImageShow with Theme Carousel

JSN ImageShow with Theme Strip Vertical

JSN ImageShow with Theme Strip Horizontal

JSN ImageShow with Theme Flow


Mobile optimized

For mobile device, we have built special lightweight Javascript version, so you can be absolutely sure about images presentation.

Mobile optimized presentation (screenshot made by iPhone)
Mobile optimized presentation (screenshot made by iPhone)

NOVETAT EN LA PINTURA MÉS NETEJABLE

SIDERAL RESISTO

A més de poder comprar SIDERAL RESISTO en qualsevol color, des del Novembre de 2017 hem presentat l'envàs de 1 lt. a les mides ja existents de 4 i 10 lt. Un altre avantatge més de la pintura més espectacular.

 
 
Go to top
Template by JoomlaShine