Estimem la fusta

Portes, finestres, porticons, tarimes, pèrgoles, bancs, etc. Tenim el que es considera el millor producte per a protegir la fusta exterior i fer-la durar molts i molts anys. CETOL de Sikkens té, en totes les seves variants, una solució per a cada situació. El sol i l'exposició als altres factors de la intempèrie són dèbils davant la protecció que pots aconseguir de manera fàcil, en alguns casos amb menys número d'aplicacions i amb materials respectuosos amb el medi ambient i amb nosaltres mateixos.

Explica'ns quin és el teu cas, quina fusta vols protegir o recuperar, i sabrem recomanar-te el millor per a que t'oblidis dels manteniments massa freqüents.

 

CONSULTA TAMBÉ: Tarimes i mobiliari de jardí

PRODUCTE TRANSPARENT CONTRA L'ÒXID!

SUPER EFECTIU! Si vols que algun element de ferro deixi d'oxidar-se o no comenci a fer-ho i necessites que es continuï veient el metall, tenim el producte adequat. Owatrol Oil és transparent i allà on l'apliquis, l'òxid deixarà de ser un problema i una amenaça. Fàcil i directe. I des de fa poc, també està disponible en format esprai.

COLORS DE MODA A LA PARET

Tenim nova col·lecció de colors (i si ens vens a veure et regalem un llibret amb fotos i idees per a pintar) tots molt suaus i combinables per a crear els ambients que ara se'ns fan més agradables. SERENITY COLORS és una tria exclussiva de colors que faran de casa teva un lloc serè i molt saludable.

RESTAURAR MOBLES ÉS GENIAL

Restaura! És genial. Els productes LIBERON tenen una qualitat reconeguda i guanyadora sempre que els hem comparat amb moltes marques. Senzillament és més fàcil aconseguir que la tasca de restaurar o renovar un moble quedi perfecta.

T'explicarem com pots usar aquestes solucions de LIBERON per a treure'n el millor profit, i que obtinguis una satisfacció completa en cada restauració que duguis a terme.

Go to top