100% Selección, COLORS DE MODA PER A LES PARETS TRIATS PER A AGRADAR-TE MOLT

Vine a veure el mural de les combinacions de colors als nostres establiments. Procolor Selección és un conjunt de panells que ajuda a escollir colors actuals i combinar-los entre si, garantint que la combinació dels colors triats és encertada. L'elecció és fàcil, l'única condició per aconseguir combinacions perfectes és combinar colors sempre d'un mateix grup.

És com un joc! Vine a veure el mural i pensa imagina les diferents combinacions. Al teu aire, perquè encertaràs segur. Però a més, entre les que t'agradin, podem comentar-les i arribar a trobar la que millor et vagi a casa en funció dels mobles, cortines, terra, etc.

El mètode és molt senzill: Tria un color i el mural ens indica quins colors combinen amb el que has triat.

D'aquesta manera és molt fàcil aconseguir una combinació perfecta seguint un procès ordenat, lògic, amb un resultat professional i segur.

COLORS DE MODA A LA PARET

Tenim nova col·lecció de colors (i si ens vens a veure et regalem un llibret amb fotos i idees per a pintar) tots molt suaus i combinables per a crear els ambients que ara se'ns fan més agradables. SERENITY COLORS és una tria exclussiva de colors que faran de casa teva un lloc serè i molt saludable.

Go to top
Template by JoomlaShine