fbpx

LA CERTIFICACIÓ MÉS ACTUALITZADA DEL MERCAT EN PINTURES AMB CONFORMITAT ALIMENTÀRIA OBLIGATÒRIA PER A CONTACTE DIRECTE O INDIRECTE AMB ALIMENTS i BEGUDES

La indústria i la inspecció sanitària cada dia exigeix més el pintar parets, sòcols i sostres, nous o ja pintats en indústria alimentària i també d'altres sectors, amb pintura alimentària certificada.

Les nostres pintures sanitàries certificades són pintures tècniques d'alta resistència a la humitat que, entre altres característiques, estan tractades (BPR Art.3) amb Tecnologia BioFilmStop contra floridures, bacteris, biofilm i microorganismes, i són aptes per al seu ús general en la indústria alimentària i el sector sanitari.

Les pintures i vernissos FoodGrade, són pintures alimentàries certificades amb l'obligatòria Declaració de conformitat alimentària, i són ideals per a pintar superfícies en contacte directe o indirecte amb aliments i begudes, (segons regulacions UE (EU) i / o FDA), en indústria alimentària, els seus proveïdors i sectors annexos.

Amb l'ús d'aquestes solucions, es garanteix d'arrel l'absència de migracions tòxiques en contacte directe amb aliments, però també l'indirecte o ocasional, generalment causat per gotes de condensació en sostres, o per contactes eventuals amb parets i altres superfícies.

Amb la marca Fakolith (únic fabricant especialista en pintures alimentàries certificades amb declaració de conformitat) tenim àmplies possibilitats i mútiples solucions.

INFORMACIÓ TELEFÒNICA O 'IN SITU' A LES VOSTRES INSTAL·LACIONS:

Per a informar-vos amb detall truqueu a qualsevol dels nostres establiments. I si us és necessari podem veure 'in situ' els equipaments que heu de pintar. Feu click aquí per a veure les nostres dades de contacte.

Exemples de pintat. Inclou Sala blanca

Exemples d'instal·lacions pintades amb pintura certificada. Al mig, una sala blanca pintada amb el producte Disperlith Elastic. 

Diferents àmbits on els nostres productes són aplicats:

  • Pintar amb pintura epoxi certificada alimentària per contacte directe i indirecte:
  • Panells sandvitx, metalls, metalls lacats i similars
  • Terres i paviments en la indústria alimentària.
  • Dipòsits de formigó i altres bases minerals, per a aliments sòlids, líquids alimentaris, begudes i aigua.
  • Parets d'indústria alimentària amb problemes d'humitat, florit, salobre, bactèries, biofilm, etc.
  • Protecció hidròfuga de parets, sostres, sòcols de base minerals afectades per humitat, floridura, verdet, biofilm, en pedres, morters, formigó, maó, etc.

ENTREVISTA A ANTONIO GÓMEZ, DIRECTOR ADJUNT DE FAKOLITH CHEMICAL SYSTEMS:

Go to top
Template by JoomlaShine