fbpx

Fàcil, ràpid... encantador i màgic. CHALK PAINT

Si busques una manera fàcil i encantadora d'actualitzar l'aspecte de mobles i peces decoratives, pensa en Chalk Paint. És una pintura que pots aplicar sobre gairebé qualsevol suport net, i que et dona un un resultat espectacular normalment amb una sola capa de pintura. Tens moltes possibilitats d'aplicació i una gran varietat de resultats decoratius. 

Chalk Paint TITAN, en envàs de 0,250 lt. i de 0,750 lt.

T'esperem als nostres establiments. Molt! Però si necessites rebre-ho a casa sense despeses d'enviament pots comprar ONLINE. Entra a la nostra botiga a Internet i, a la cistella de compra, escriu el codi SOCDAQUI a la casella CUPONES, i no pagaràs ni un cèntim de transport: CHALK PAINT a la nostra Botiga Online deco-moda.es.

Chalk Paint en esprai:

Aquests esprais són genials i també els pots comprar ONLINE i rebre'ls a casa sense despeses d'enviament? Entra a la nostra botiga online i, a la cistella de compra, escriu el codi SOCDAQUI a la casella CUPONES, i no pagaràs ni un cèntim de transport: CHALK PAINT a la nostra Botiga Online deco-moda.es.

Més informacions interessants:

Restauració de mobles

Pintar ferro

ANAR A LA PORTADA DEL WEB

RESTAURAR MOBLES ÉS GENIAL

Restaura! És genial. Els productes LIBERON tenen una qualitat reconeguda i guanyadora sempre que els hem comparat amb moltes marques. Senzillament és més fàcil aconseguir que la tasca de restaurar o renovar un moble quedi perfecta.

T'explicarem com pots usar aquestes solucions de LIBERON per a treure'n el millor profit, i que obtinguis una satisfacció completa en cada restauració que duguis a terme.

Go to top
Template by JoomlaShine