fbpx

Gran o petit...

Tant se val si es tracta d'un magatzem particular o un garatge o taller comercial. A Tarròs, Pintures i Decoració tenim tots els tipus de pintures per a pintar terres amb la seguretat de que  podem oferir, a més del millor i més adequat producte, la prescripció pas a pas per a que el procès de pintat sigui correcte del primer pas al darrer. Així podem assegurar la durabilitat màxima per a que l'usuari del terra (empresa o particular) pugui oblidar-se'n i fer-ne ús. 

En garatges, magatzems, locals comercials i tallers, el terra és important. Ha de permetre el seu ús sense inconvenients i el trànsit de vehicles, objectes i carros, També cal que resisteixi vessaments de líquids, àcids, greixos, olis, etc. segons l'activitat que s'hi desenvolupa.

Com ho fem?

És important, si és possible, que veguem el terra que s'ha de pintar (la visita no té cap cost, és tècnica, no comercial), i si cal, us recomanarem pintors especialistes en paviments. Prescriurem el procès de principi a fi, perquè pintar els terres són procesos que han de ser realitzats amb molta cura.

Veniu a veure'ns o truqueu-nos per a venir a veure el terra. 973 27.16.11.

Vine a veure'ns. Som especialistes.
Especialistes en paviments
Go to top
Template by JoomlaShine